Εγγραφή και ανανέωση Ετήσιας Συνδρομής στο Σύλλογο

Εγγραφή στο Σύλλογο Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ

Η οικονομική δύναμη του Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ βασίζεται στις δωρεές και τις εισφορές των μελών του. Οι δωρεές και εισφορές σας καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του Συλλόγου καθώς και έξοδα για διοργάνωση ημερίδων, εκδηλώσεων και συναντήσεων σε ετήσια βάση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Για να εγγραφείτε μέλος στο Σύλλογο Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα εγγραφής και στη συνέχεια να καταθέσετε το ποσόν των 10 Ευρώ στο λογαριασμό του εγκεκριμένου μέλους απο το ΔΣ του Συλλόγου, τα στοιχεία του οποίου θα σας σταλούν με email. Στο πεδίο της "αιτιολογίας" παρακαλούμε να αναγράψετε το όνοματεπώνυμό σας και το λεκτικό "Εγγραφή Μέλους Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ" και στη συνέχεια να μας αποστείλετε ένα screenshot ή φωτογραφία της κατάθεσης στο e-mail μας gradsemfe@gmail.com. Θα ελέγξουμε τα στοιχεία σας και θα σας αποστείλουμε e-mail με την ενεργοποίηση της ιδιότητας του μέλους του Συλλόγου.


Ανανέωση Συνδρομής

Η ανανέωση συνδρομής για τα εγγεγραμένα μέλη γίνεται ετησίως, και πάλι με το ποσόν των 10 ευρώ. Η ανανέωση της συνδρομής μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά με κατάθεση στον σχετικό λογαριασμό μέλους ΔΣ του Συλλόγου (βλ. "Εγγραφή") και αποστολή screenshot ή φωτογραφίας της κατάθεσης στο e-mail gradsemfe@gmail.com, είτε με φυσική παρουσία σε κάποια εκδήλωση/ημερίδα/συνέλευση του Συλλόγου.


Δωρεές 

Οποιοσδήποτε εμπνέεται από τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ όπως περιγράφονται στο Καταστατικό, ανεξάρτητα από το αν είναι διπλωματούχος ή όχι, μπορεί να συνεισφέρει το ποσό που επιθυμεί για τη στήριξη της λειτουργίας του. Η κατάθεση μπορεί να γίνει στο λογαριασμό του ανατεθειμένου μέλους του ΔΣ με την αιτιολογία "Δωρεά προς Σύλλογο Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ". Με την αποστολή screenshot ή φωτογραφίας της κατάθεσης στο e-mail gradsemfe@gmail.com θα σας έρθει απαντητική ευχαριστήρια επιστολή από το Σύλλογο.


Διαφάνεια στις Συναλλαγές και Έξοδα του Συλλόγου

Από τη νέα χρονιά θα τεθεί πιλοτικά σε εφαρμογή σύστημα δημόσιας καταγραφής των εσόδων/εξόδων του Συλλόγου έτσι ώστε το κάθε μέλος να μπορεί να έχει γνώση σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών συναλλαγών και εξόδων του Συλλόγου.


Οφέλη Εγγραφής/Ανανέωσης

Σύμφωνα με το Καταστατικό τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου:

  • Γίνονται μέλη σε ένα ολοένα αυξανόμενο "δίκτυο Αποφοίτων ΣΕΜΦΕ" που περιλαμβάνει άτομα με κορυφαία εργασιακή εμπειρία είτε υψηλής στάθμης έρευνα και ακαδημαϊκή πορεία. Τα μέλη μας επικοινωνούν τακτικά συζητώντας ευκαιρίες απασχόλησης, σπουδές και γενικότερα αντλώντας συμβουλές.
  • Δίνουν την ευκαιρία σε εργοδότες, Αποφοίτους ΣΕΜΦΕ και HR Professionals να ψάξουν το προφίλ τους για επαγγελματική απασχόληση, αυστηρά αν και μόνο αν αυτό είναι στις προτιμήσεις της/του εκάστοτε Αποφοίτου.
  • Συμμετοχή σε θεματικές ημερίδες-ενημερώσεις σχετικά με την αγορά εργασίας.
  • Αν το επιθυμούν, λαμβάνουν ενημερωτικό newsletter με τις τρέχουσες εξελίξεις του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΕΜΦΕ.
  • Αν το επιθυμούν, λαμβάνουν (αποκλειστικές) ανακοινώσεις ευκαιριών εργασίας και πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό για ΣΕΜΦίτες. Πολλές από αυτές τις ανακοινώσεις είναι εμπιστευτικές και γίνονται μόνο για τα μέλη μας έπειτα από προσωπική επικοινωνία. Συνεπώς, δεν θα τις βρείτε σε κάποιο άλλο ιστότοπο (π.χ. LinkedIn, carriera.gr κτλ).

Επιπλέον, έχουν το δικαίωμα

  • Του εκλέγειν
  • Του εκλέγεσθαι στο Δ.Σ. και την Ε.Ε.
  • Του λόγου και της ψήφου στις Γενικές Συνελέυσεις