"Μετά τη ΣΕΜΦΕ, τι? - Οι διπλωματούχοι επιστρέφουν στο αμφιθέατρο"

Αγαπητά μέλη,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας διοργανώνει την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 15:00-18:30 στην Αίθουσα Τελετών Πρυτανείας ΕΜΠ Ημερίδα με τίτλο:

 

"Μετά τη ΣΕΜΦΕ, τι? - Οι διπλωματούχοι επιστρέφουν στο αμφιθέατρο"

 

Η ημερίδα αυτή είναι δομημένη έτσι ώστε να γίνει η σύνδεση του προπτυχιακού κόσμου της σχολής με τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Είναι μέλημά μας να φέρουμε τους φοιτητές πιο κοντά στην εκτός σχολής πραγματικότητα, την οποία θα κληθούν μελλοντικά να διαχειριστούν.

 

Για αυτό το λόγο, προσκαλέσαμε αρκετούς Διπλωματούχους ΣΕΜΦΕ προκειμένου να επικοινωνήσουν την εμπειρία τους και κυρίως να εξηγήσουν τον διακριτό ρόλο του διπλωματούχου της σχολής μας στο σύγχρονο εργασιακό στερέωμα. Ο βαθμός ανταπόκρισης στο κάλεσμά μας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό. Σίγουρα σε μια επόμενη ημερίδα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν διπλωματούχοι  που δεν μπόρεσαν σε αυτή αλλά και άλλοι από πλευράς ομιλητών. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο.

 

Θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείτε στη συγκεκριμένη εκδήλωση μέσα από την ευρύτερη οικογένεια της σχολής μας. Δείτε το σχετικό FaceBook event για περισσότερα, και το επισυναπτόμενο αρχείο με το πρόγραμμα ομιλητών της ημερίδας.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την λειτουργία της ηλεκτρονικής (ετήσιας) εγγραφής στον σύλλογο που πολύ πρόσφατα τέθηκε σε λειτουργία. Μέσα από τη συγκεκριμένη φόρμα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προνόμια εγγραφής στο σύλλογο, να ανανεώσετε την συνδρομή σας, καθώς και να κάνετε δωρεά στον σύλλογο. Ένας υγιής σύλλογος, προϋποθέτει (εκτός των άλλων) και οικονομική υγεία. Στο μέτρο αυτό, σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα το εγχείρημα που λέγεται «Σύλλογος Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ», ενισχύοντας την προβολή και την ακτινοβολία του αντικείμενου των σπουδών μας και του διπλώματός μας.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή,


Δημήτρης Κάραλης, Λευτέρης Ελμαλής, Βαγγέλης Αλμπάνης, Σοφία Ευαγγελίδη, Αριστούλα Σιμιτζή, Κωνσταντίνος Στούρας