Αναβολή Εκδίκασης Υπόθεσης των 15 στο Διοικητικό Εφετείο

Post date: Sep 28, 2016 6:18:47 PM

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση στο Διοικητικό Εφετείο της αίτησης ακυρώσεως των 15 διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ εναντίoν της άρνησης του ΤΕΕ ως προς τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την εγγραφή μας στο εν λόγω επιμελητήριο.

Με βάση την ενημέρωση που είχαμε από το δικηγορικό γραφείο που μας εκπροσωπεί, η υπόθεσή μας θα πάρει αναβολή για το προσεχές διάστημα, λόγω του συσσωρευμένου φόρτου υποθέσεων που έχει το Διοικητικό Εφετείο.

Είχε προηγηθεί στις αρχές του τρέχοντος έτους η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία υποχρεώνει το ΤΕΕ να απαντήσει σχετικά με την ένταξη των διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ σε υπάρχουσα κατηγορία μηχανικών ή τη δημιουργία νέας ειδικότητας. Ωστόσο, παρ' όλες τις οχλήσεις από την πλευρά μας προς τη διοίκηση του ΤΕΕ όλο αυτό το χρονικό διάστημα, και παρά τις θετικές διαβεβαιώσεις που λάβαμε, ουδεμία επίσημη απάντηση ή απόφαση έχει υπάρξει από την πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής.

Ο Σύλλογός μας ασφαλώς παρακολουθεί το θέμα και το τρέχει σχεδόν σε καθημερινή βάση, αν και η μάχη απέναντι στους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς του ΤΕΕ είναι εξαιρετικά άνιση. Δεν καταθέτουμε τα όπλα όμως, αντιθέτως προχωράμε με σχέδιο για την τελική μάχη που θα δοθεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσής μας στο Διοικητικό Εφετείο.

Μέχρι τότε θα ενημερώνεστε από τη σελίδα μας για τις όποιες εξελίξεις.

Για το Σύλλογο,

Το ΔΣ