Εκδίκαση Υπόθεσης των 15 στο Διοικητικό Εφετείο

Post date: Oct 06, 2016 7:27:28 PM

Η εκδίκαση στο Διοικητικό Εφετείο της αίτησης ακυρώσεως εναντίον της άρνησης του ΤΕΕ για τη συμμετοχή των 15 διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ στις εξετάσεις για την εγγραφή μας στο εν λόγω επιμελητήριο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Mαρτίου 2017.

Σημειώνουμε ότι η υπόθεσή μας στο Διοικητικό Εφετείο, απο την αίτησή μας τον Οκτώβριο του 2011, πήρε ακόμα μία αναβολή λόγω του συσσωρευμένου φόρτου υποθέσεων, αποτέλεσμα των απεργιών των δικηγόρων το προηγούμενο διάστημα.

Μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο και την εκδίκαση στο Διοικητικό Εφετείο, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι δεσμευτική για το ΤΕΕ ώστε να απαντήσει στο αίτημα των διπλωματούχων να ενταχθούν σε υπάρχουσα κατηγορία μηχανικών ή τη δημιουργία νέας ειδικότητας. Στη βάση αυτή και ακολουθώντας μια πορεία πολλών ετών, ο Σύλλογος θα συνεχίσει να προασπίζεται τα συμφέροντα των διπλωματούχων για την οριστική ισότιμη αναγνώριση μέσα στο ΤΕΕ. Η ενότητα και η ενεργή συμμετοχή που ο σύλλογος καθιέρωσε στην κουλτούρα εντός κι εκτός ιδρύματος ήταν και παραμένει το ισχυρό μας όπλο στις μάχες που δώσαμε και σε αυτές που συνεχίζουμε να δίνουμε. Για την τελική μας νίκη.

Για οποιοδήποτε νεότερο, θα ενημερώνεστε απο την επίσημη σελίδα μας.

Για το Σύλλογο,

το ΔΣ