Εκλογές Συλλόγου 2015

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

Σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ. των μελών την 30η Οκτωβρίου 2015 προκηρύχτηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου για την Παρασκευή 11.12.15. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου στα Νέα Κτίρια ΣΕΜΦΕ (κάτω όροφος δεξιά) στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Συμφωνήθηκε οι κάλπες να ανοίξουν στις 16:00 και να κλείσουν στις 20:00. Εκείνες τις ώρες θα μπορούν να γίνουν και εγγραφές νέων μελών τα οποία θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. του συλλόγου θα πρέπει να θέσουν την υποψηφιότητα τους, αποστέλλοντας το ακόλουθο κείμενο στο επίσημο e-mail του Συλλόγου:

Ονομάζομαι ........ [Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο] και δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι διπλωματούχος ΣΕΜΦΕ ........ [Χρονολογία] και επιθυμώ να είμαι υποψήφιος/α για ........ [το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή] του Συλλόγου Διπλωματούχων Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ, που θα προκύψει με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών της 11ης Δεκεμβρίου του 2015.

Ως προθεσμία δήλωσης υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής ορίζεται η 30η Νοεμβρίου του 2015 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα. Οι υποψήφιοι θα καταχωρηθούν με αλφαβητική σειρά σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Μέσα σε 3 εργάσιμες, θα λάβετε νεότερο e-mail με επισυνημμένο το τελικό ψηφοδέλτιο.

Η συμμετοχή στις εκλογές των μελών του Συλλόγου που κατοικούν εκτός Αθήνας ή στο Εξωτερικό, θα μπορεί να γίνει δια αλληλογραφίας, μέσω διαδικασίας, η οποία θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά μαζί με το ψηφοδέλτιο.

Σημειώνεται ότι το παρόν Δ.Σ. διατηρεί υπηρεσιακούς σκοπούς για την υποστήριξη της εφορευτικής επιτροπής στην προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας.

Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία για ένα αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα.

Συναδελφικά,

Η Εφορευτική Επιτροπή

Αλεξανδροπούλου Χαρίκλεια (Πρόεδρος)

Χατζαρά Ειρήνη (Μέλος)

Αργυρούλη Αθηνά (Μέλος)