Τακτική Γενική Συνέλευση - 13/07/2020

Post date: Jul 07, 2020 4:32:44 PM

Αγαπητά μέλη,

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της 29ης Ιουνίου 2020 προκηρύσσονται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Η Τακτική (εκλογοαπολογιστική) Γενική Συνέλευση, στα πλαίσια της οποίας θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες θα λάβει χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης (ΦΕΚ Ν.4702/2020, άρθρο 4) την Δευτέρα 13.07.2020 στις 20:00, αν υπάρξει απαρτία. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 20.7.2020 την ίδια ώρα και με τον ίδιο τρόπο, ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών, όπως ορίζει το Καταστατικό του Συλλόγου. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «ΖΕΥΣ».

Θέματα Τακτικής Γενικής Συνέλευσης:

· Έγκριση οικονομικού απολογισμού ΔΣ

· Έγκριση διοικητικού απολογισμού ΔΣ

· Αρχαιρεσίες 2020

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν την υποψηφιότητά τους για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή στο e-mail του Συλλόγου gradsemfe@gmail.com, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και τη χρονολογία κτήσης του πτυχίου ΣΕΜΦΕ το αργότερο μέχρι και την ώρα της Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να διαβαστεί ή να την ανακοινώσουν οι ίδιοι κατά τη διεξαγωγή της. Υποψήφιοι μπορούν να είναι τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.

Σε επόμενη επικοινωνία θα σας σταλούν οδηγίες σύνδεσης για την πλατφόρμα zoom. Για τυχόν βοήθεια σχετικά με τη σύνδεσή σας επικοινωνήστε με το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Στούρα kstouras@gmail.com.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στη διαδικασία για έναν πιο δυνατό Σύλλογο.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Κάραλης Δημήτρης (Πρόεδρος) Ελμαλής Λευτέρης (Αντιπρόεδρος)

Αλμπάνης Βαγγέλης (Γενικός Γραμματέας) Ευαγγελίδη Σοφία (Ταμίας)

Στούρας Κωνσταντίνος (Μέλος)