Τελετή απονομής διπλωμάτων 2019

Post date: Jul 04, 2019 6:41:52 PM

Την Τρίτη 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή διπλωμάτων στους νέους απόφοιτους της ΣΕΜΦΕ. Χαιρετισμό απηύθυναν κατά σειρά ο αν. πρύτανης καθηγητής κ. Μαρίνος Κάβουρας, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων κ. Λευτέρης Ελμαλής και ο Κοσμήτορας της Σχολής καθηγητής κ. Σταύρος Κουρκουλής.

Ο κ. Ελμαλής στάθηκε στην τελευταία επίτευξη του Συλλόγου με την εισαγωγή των διπλωματούχων μας στο ΤΕΕ και ανέφερε την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των φορέων (Σύλλογος-ΤΕΕ-Σχολή) για την ομαλή ένταξη των διπλωματούχων σε ειδικότητες.

Επιπρόσθετα, κάλεσε όλους τους διπλωματούχους να στηρίξουν το Σύλλογο είτε οικονομικά και να γίνουν μέλη, είτε με την παρουσία τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου έτσι ώστε να κρατηθεί «ζεστό» και ενεργό το δίκτυο των αποφοίτων που απασχολούνται στην χώρα και στο εξωτερικό.

Το δίπλωμά μας αποκτά όλο και περισσότερη βαρύτητα αφού για πρώτη φορά φέτος επάνω στον πάπυρο υπήρχε η επιγραφή Integrated Master ως αναγνώριση του 5ου έτους σπουδών μας. Είναι γεγονός πως οι ΣΕΜΦίτες κερδίζουμε όλο και περισσότερο μερίδιο στην απαιτητική αγορά εργασίας, οι εξελίξεις τρέχουν και το έργο του Συλλόγου να ανοίγει όλο και περισσότερες πόρτες στους απόφοιτους συνεχίζεται ακάθεκτα.