Στοιχεία επικοινωνίας Αποφοίτων ΣΕΜΦΕ

    • Μία πολύ καλή ένδειξη επιτυχίας μιας Σχολής είναι κατά πόσον πετυχαίνει το σκοπό της: τον εφοδιασμό των εισακτέων της με τις κατάλληλες γνώσεις για ομαλή ενσωμάτωση στη σύγχρονη κοινωνία. Ακολουθεί μια λίστα από όσους αποφοίτους της Σχολής μας που ως τώρα επικοινώνησαν μαζί μας, ώστε να κρίνετε από μόνοι σας κατά πόσον η ΣΕΜΦΕ "πέτυχε/ συνεχίζει να πετυχαίνει το σκοπό της".

[major update 21/7/2016] Έχετε αλλάξει εταιρία, professional/research interests, city where you live etc? Αν επιθυμείτε να ανανεώσετε ή να τροποποιήσετε τα στοιχεία σας, συμπληρώστε εκ νέου τη Φόρμα με το όνομά σας, το πεδίο που θέλετε να αλλάξει και γράψτε (“THE SAME“) σε όλα τα άλλα πεδία. Όσοι ημι-απασχολείστε προσωρινά κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα ή είστε άνεργοι, παρακαλώ επιλέξτε παύλα (“-“) στο πεδίο “currently working as (Title)”. Eπικοινωνήστε μαζί μου με email αν χρειαστεί (kstouras@gmail.com).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων που χρησιμοποιείτε τα παρακάτω δεδομένα με την αρμόζουσα διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα. Σας εμπιστευόμαστε!